_ki ne akarna menőnek tűnő konyhatündér szerepben tündökölni_:) éppen ezért, nem venném a lelkemre, ha bárkinek le kellene mondania erről csak mert megtartom magamnak az elkészítés módját, hogy aztán rendkívül szemtelenül learathassa a babérokat a semmire_:)) ez a desszert simán beletartozik a Nigella filozófia szerinti foodporn kategóriába, és teszi mindezt úgy, hogy röhejesen egyszerű az elkészítése mind hozzávalók, mind pedig idő tekintetében_még azt is el tudom képzelni, hogy valami ilyesmit nála is láttam, de mivel látástól vakulásig nézem az ilyen típusú műsorokat, meg nem mondom, hogy honnan vettem, loptam az ötletet, egyszerűen csak beugrott a málnareggelizés közben_
_könnyű vacsora után desszerként, komplett vendégsereg elkápráztatására, karácsonyi asztalra mondjuk egész fahéjjal operálva, nyári nagymelegben, csak úgy önmagunk kényeztetésére ésméghosszasorolhatnám_
_hozzávalók:_ez az adag 4 pohárdesszert elkészítéséhez volt elég_
_nagyjából fél üveg jóféle rozébor_
_színtelen tortazselé, másfél zacsi nagyjából_
_bogyós gyümölcsök minden mennyiségben, én most áfonyát, szedret és málnát használtam_
_habtejszín, folyékonyban, nem szabad felverni_
_1-2 ek. akácméz_
_bor felforral_méz hozzáad_ezen a ponton be lehetne durvulni a fűszerezéssel, mert ha pld. levendulamézet teszel bele, akkor már mehetne bele a virágja is, de én most az alap változatot készítettem_tortazselé kis vízzel kikever, hozzáad_minél többféle pohár, annál mutatósabb szerintem, én bírom az eklektikát_a gyümölcsöket elosztod a pohárban_ráöntöd a forró bort_hűtő_20perc_tálalás_jéghideg habtejszínnel_
_én pld. a csúzda tetején ettem a várban, mert ott volt kedvem olvasni, de bárhová be tudom helyettesíteni a fent felsoroltak közül_légiesen könnyed, nagyongyümölcsös, igazi nyári desszert_jó babéraratást :)